The Running Ant trainers

bootcamp-eindhoven-ant

Antony Pratt

Bij Eindhoven Atletiek ben ik 15 jaar lang hardlooptrainer geweest. Ik heb recreatieve hardlopers gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen, ze fysiek en mentaal sterker te maken en hun geholpen met het behalen van hun doelen. Ik had een vaste groep leden die steeds groter werd. Nadat ik groepen kreeg van 90 hardlopers, kon ik niet meer de kwaliteit leveren die ik wilde leveren.

Ik besloot dat het anders moest en ben voor mezelf begonnen. Ik wilde sporters blij maken, ik wilde ze motiveren én leuke trainingen geven. Kort daarna heb ik een opleiding tot bootcamptrainer, functional trainer en voeding & sport afgerond. Ik ervaarde dat je met bootcamp het hele lichaam traint. Niet alleen cardio, maar ook krachttraining. Je traint met verschillende materialen, er zijn honderden verschillende oefeningen, en je eindeloos variëren met intensiteit. Ik kan mijn creativiteit kwijt in het bedenken van de trainingen.

Niet veel later is The Running Ant geboren. Ik haal er voldoening uit om mensen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Ik zie mensen mentaal en fysiek groeien. Ze krijgen meer zelfvertrouwen, worden fitter en voelen zich sterker. Daarnaast zorg ik voor een leuke en gezellige sfeer, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt.

bootcamp-eindhoven-iris

Iris van Dinteren

Ik ben als lid bij The Running Ant gaan trainen. Ik was al langer geïnteresseerd in bootcamp. Het buiten sporten inspireerde me; de vrolijke mensen om me heen, de motivatie en het fijne gevoel na een training. Toen ik thuis kwam van een training, heb ik me ingeschreven voor een opleiding tot Personal trainer. Na het behalen van deze opleiding heb ik een aanvullende cursus gedaan tot bootcamptrainer. Daarnaast heb ik nog een cursus tot functional trainer en voeding & sport afgerond.

In mei 2020 ben ik begonnen met het aanbieden van personal training. Onder begeleiding sporten in de buitenlucht. Met de bootcamp-materialen en op de bootcamp manier. Daarnaast heb diverse cursussen gevolgd over voeding en kan je bij me terecht voor voedingsadvies.

De small-group trainingen geef ik op maandag, dinsdag en vrijdagavond en ook zaterdagochtend. Ik vind het leuk om mensen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen, het voelt goed om te zien hoe goed iedereen z’n best doet en het is fijn om iedereen na afloop met een lach naar huis te zien gaan.